Hop til indhold

Underskriftsmetode 

Spørgsmål & svar om underskriftsmetode.

Generelt


Showhide1. Hvilken underskriftsmetode skal jeg vælge i trinnet ”Underskriftsmetode” sidst i anmeldelsen, når underskriften for rollen ikke kræves for at få anmeldelsen tinglyst?

Showhide2. Hvis to eller flere arvinger ønsker at underskrive med egen NemID for "boet efter" på et skøde, hvordan skal de så indsættes i anmeldelsen, og hvilken underskriftsmetode skal man vælge for rollerne i trinnet "Underskriftsmetode"?

Showhide3. Jeg har fuldmagt fra berettiget/påtaleberettigede "Den til en hver tid værende ejer" af en ejendom. Hvordan oprettes rollen til fuldmagtsunderskrift?

Showhide4. Hvordan underskriver man for en personlig ejet virksomhed?

Showhide5. Hvordan kan tegningsberettigede skrive under for et selskab?

Showhide6. Hvordan underskrives, hvis tegningsberettigede ikke ønsker at oplyse cpr-nr.?

Showhide7. Selvom jeg har valgt flere - f.eks. *,* - ved underskrift, så er der kun én person i virksomheden, der kan få lov at skrive under?

Showhide8. Hvordan underskriver man for et selskab i likvidation?

Showhide9. Hvordan skal der skrives under, hvis en juridisk enhed har flere roller i samme anmeldelse men med forskellige tegningsberettigede, alt afhængig af hvad personerne er bemyndiget til at underskrive i forhold til?

Showhide10. Hvordan gør jeg, når jeg i trinnet "Underskriftsmetode" har valgt "Skal ikke underskrive" for flere roller, men får en advarsel om at den samlede tekst overstiger 1000 karakterer?


Top Gå tilbage
Til top Sidst opdateret: 02-11-2018 
TinglysningsrettenseperatorMajsmarken 5 seperator9500 Hobro seperatorTelefon: 99685800 seperatorEmail: Skriv til Tinglysningsretten