Hop til indhold

Underskriftsdatabasen 

Spørgsmål & svar om underskriftsdatabasen.

Generelt


Showhide1. Hvordan bliver vi oprettet i Tinglysningsrettens underskriftsdatabase?

Showhide2. Er vi oprettet i tinglysningssystemets underskriftsdatabase?

Showhide3. Vi er oprettet i tinglysningssystemets underskriftsdatabase, og Tinglysningsretten er administrator. Hvad gør vi, når vi har fået en ny medarbejder, der skal kunne tinglyse?

Showhide4. Vi er oprettet i tinglysningssystemets underskriftsdatabase, og Tinglysningsretten er administrator. Hvad gør vi, når en medarbejder rejser og derfor skal slettes?

Showhide5. Vi er oprettet i tinglysningssystemets underskriftsdatabase, og vi er selv administrator. Hvad gør vi, når vi har fået en ny medarbejder, der skal kunne tinglyse?

Showhide6. Vi er oprettet i tinglysningssystemets underskriftsdatabase, og vi er selv administrator. Hvad gør vi, når en medarbejder rejser og derfor skal slettes?

Showhide7. Vi er oprettet i tinglysningssystemets underskriftsdatabase, og vi er selv administrator. Hvad gør vi, når vi skal have ny administrator?

Showhide8. Hvordan kan vores virksomhed se, hvilke anmeldelser vores medarbejdere har underskrevet i en nærmere angivet periode?

Showhide9. Vi er oprettet i Tinglysningsrettens underskriftsdatabase, og vi er selv administrator. Hvad gør vi, når en medarbejder/administrator har fået ny NemID?

Showhide10. Vi er oprettet i tinglysningssystemets underskriftsdatabase, og Tinglysningsretten er administrator. Hvad gør vi, når en medarbejder har fået ny NemID?

Showhide11. Vi er oprettet i tinglysningssystemets underskriftsdatabase, og vi er selv administrator. Hvad gør vi, når vi gerne vil have en administrator mere?


Top Gå tilbage
Til top Sidst opdateret: 12-03-2018 
TinglysningsrettenseperatorMajsmarken 5 seperator9500 Hobro seperatorTelefon: 99685800 seperatorEmail: Skriv til Tinglysningsretten