Hop til indhold

Adkomstdokumenter 

Spørgsmål & svar om adkomstdokumenter.

Betingede- /endelige skøder


Showhide1. Hvad gør jeg, hvis køber af en ejendom ikke kan få et cpr- eller cvr-nr.?

Showhide2. Hvordan skal man tiltræde endeligt skøde ved salg af en ejendom, hvor der er tinglyst forkøbsret på en ejendom, f.eks. til en privatperson, og man ikke ønsker at gøre brug af forkøbsretten?

Showhide3. Hvordan oprettes en ikke tinglyst adkomsthaver i forbindelse med anmeldelse af ”Endeligt skøde”. Den mellemliggende handel er aldrig blevet tinglyst?

Showhide4. Hvordan anmeldes et skøde til en enkeltmandsvirksomhed?

Showhide5. Hvordan ændres et allerede tinglyst skøde til en enkeltmandsvirksomhed, der er registreret med cvr-nr., til korrekt registrering i ejerens cpr-nr.?

Showhide6. Hvilken dokumenttype skal anvendes ved notering af ejerskifte i forbindelse med fission?

Showhide7. Hvordan skal købesummen angives, når der erhverves en byggegrund, hvor købesummen tillægges moms?

Showhide8. Jeg bor i Danmark men har ikke fast adresse. Hvorfor skal jeg afgive erklæring iht. lov om udlændinges køb af fast ejendom?

Showhide9. Jeg bor i Danmark og har alene været udrejst i x antal måneder som følge af studieophold/arbejde. Skal jeg afgive erklæring, når jeg køber fast ejendom?

Showhide10. Hvordan tinglyser jeg et mageskifte?

Showhide11. Hvordan anmeldes et skøde vedrørende et kolonihavehus (bygning på lejet grund), hvis nuværende tinglyste ejer ikke kan findes?

Showhide12. Hvordan anmeldes et skøde vedrørende et kolonihavehus (bygning på lejet grund), hvis nuværende tinglyste ejer ikke kan findes, og der er mellemliggende handler, der aldrig er blevet tinglyst?


Top Gå tilbage
Til top Sidst opdateret: 30-01-2020 
TinglysningsrettenseperatorMajsmarken 5 seperator9500 Hobro seperatorTelefon: 99685800 seperatorEmail: Skriv til Tinglysningsretten