Hop til indhold

Blanketter 

Her kan du hente og udfylde blanketter om tinglysning.

Fuldmagter:
Hvis du ønsker, at andre - f.eks. en advokat - skal kunne underskrive tinglysningsdokumenter digitalt på dine vegne, skal du bruge en fuldmagt.

Der er tre muligheder for at lave en fuldmagt. Tinglysningsretten anbefaler at benytte en af de digitale fuldmagter – enten med elektronisk underskrift eller underskrevet i hånden:

 1. En digital fuldmagt oprettes direkte i systemet på www.tinglysning.dk, og der underskrives elektronisk (se vejledning ”Digital fuldmagt til XX” i menuen til højre)

 2. En digital fuldmagt oprettes direkte i systemet på www.tinglysning.dk, men fuldmagten printes til underskrift (se vejledning ”Digital fuldmagt til XX” i menuen til højre) og sendes til Tinglysningsretten, Majsmarken 5, 9500 Hobro.

 3. En papirfuldmagt printes, udfyldes og underskrives (kun muligt for Tingbogen for fast ejendom – se vejledning ”Fuldmagt på papir til Den Digitale Tingbog”), hvorefter den sendes til Tinglysningsretten, Majsmarken 5, 9500 Hobro.

For at kunne udfylde fuldmagtsblanketten til Den Digitale Tingbog har du brug for oplysninger om landsejerlavkoden (se link i menuen til højre).

'Ansøgning om adgang til Den Digitale Tingbog', skal du bruge, hvis din virksomhed skal have medarbejdere oprettet til at kunne underskrive i henhold til fuldmagt i Det Digitale Tinglysningssystem.

  Læs mere i selve blanketten.

  'Fremsendelsesbrev' skal du bruge, hvis der skal fremsendes bilag til Tinglysningsretten i forbindelse med tinglysninger.

  'Kommunernes tegningsberettigede efter kommunestyrelseslovens § 32' skal benyttes af kommunen til indberetning af tegningsberettigede efter den kommunale styrelseslov § 32 - dels efter konstituering og dels i valgperioden.

  'Regionernes tegningsberettigede efter regionslovens § 16 jf. kommunestyrelseslovens § 32' skal benyttes af regionen til indberetning af tegningsberettigede efter regionslovens § 16 jf. kommunestyrelseslovens § 32 - dels efter konstituering og dels i valgperioden.

  'Tilbagekaldelse af fuldmagt' skal du bruge, hvis du har givet en fuldmagt, som du ønsker at trække tilbage.

  'Meddelelse om prokura til Den Digitale Tingbog' skal du bruge, hvis medarbejdere i din virksomhed skal underskrive på virksomhedens vegne, så dispositioner foretaget af den pågældende kan tinglyses automatisk uden kontrol af virksomhedens tegningsregler i øvrigt.

  Find vejledninger til de forskellige blanketter og fuldmagtsmuligheder via links til højre.

  Blanketter skal sendes til Tinglysningsretten, Majsmarken 5, 9500 Hobro.

  Til top Sidst opdateret: 21-05-2019 
  TinglysningsrettenseperatorMajsmarken 5 seperator9500 Hobro seperatorTelefon: 99685800 seperatorEmail: Skriv til Tinglysningsretten