Hop til indhold
Tinglysningsretten

Danmark lukker ned 
12-03-2020 

I lighed med andre offentlige institutioner er Tinglysningsretten blevet anmodet om at hjemsende alle medarbejdere, der ikke udfører samfundskritiske opgaver.

Dette betyder, at Tinglysningsretten bliver nødsaget til foreløbig indtil 10. maj, i meget væsentligt omfang, at reducere den service vi yder.

Tinglysningsretten vil fortsat tinglyse alle de dokumenter, der anmeldes, men der må påregnes længere sagsbehandlingstid for dokumenter udtaget til manuel behandling - herunder især sager om matrikulære ændringer.

Tinglysningsretten vil ikke kunne kontaktes telefonisk, og henvendelser på mail - herunder via kontaktformularen på Tinglysningsrettens hjemmeside - kan kun påregnes besvaret, hvis de vedrører forhold Tinglysningsretten anser for kritiske.

Vi beklager meget den ulejlighed dette måtte forvolde, men håber på vores brugeres forståelse i den foreliggende situation.

Til top Sidst opdateret: 07-04-2020 
TinglysningsrettenseperatorMajsmarken 5 seperator9500 Hobro seperatorTelefon: 99685800 seperatorEmail: Skriv til Tinglysningsretten