Hop til indhold
Tinglysningsretten

Fast ejendom 

www.tinglysning.dk har du mulighed for at hente tingbogsattester samt udskrift af dokumenter tinglyst efter 7. september 2009.

En tingbogsattest er en kopi af Tingbogen på en bestemt ejendom. Tingbogsattesten viser, hvem der ejer ejendommen, hvilke servitutter der er lyst på ejendommen, og hvilke pantebreve, der er tinglyst.

En udskrift af akten/udskrift af et digitalt tinglyst dokument er en kopi af et tinglyst dokument (skøde, servitut, pantebrev).

Er dokumentet/påtegningen tinglyst før overgangen til Digital Tinglysning den 8.9.2009, skal der søges i de indskannede akter.  

Er dokumentet/påtegningen tinglyst efter den 7.9.2009, skal der søges efter et digitalt tinglyst dokument.

Pris
En uofficiel tingbogsattest er gratis.

En officiel attesteret tingbogsattest bestilles som de øvrige via www.tinglysning.dk, men sendes til dig pr. post, og koster 175,- kr.

Beløbet betales via tinglysningssystemet undervejs i download-/bestillingsprocessen på www.tinglysning.dk.

Det er gratis at hente en udskrift af akten (før 8.9.2009) eller en udskrift af et digitalt tinglyst dokument (efter 7.9.2009) direkte på
www.tinglysning.dk.

Udskrifter af akten, der bestilles ved Tinglysningsretten, koster 175 kr./stk.

Sådan gør du
Tingbogsattester, udskrift af akten samt udskrift af digitalt tinglyste dokumenter kan hentes via www.tinglysning.dk. Du kan finde vejledninger her på siden.

Ønsker du ikke at benytte Det Digitale Tinglysningssystem, kan du bestille en tingbogsattest eller en udskrift ved at sende en mail via vores kontaktformular eller skrive til adressen Tinglysningsretten, Majsmarken 5, 9500 Hobro.

Bestillingen skal indeholde ejendommens matrikelnummer (evt. adresse) og anmelders navn, adresse og telefonnummer.

Ved skriftlig bestilling skal pengene overføres til vores konto:
Reg.nr. 0216 kontonummer: 406-913-5994.
Betalingsmeddelelse: Hvis bestillingen er sket via kontaktformularen, kan sagsnummeret, der modtages retur, indsættes som betalingsmeddelelse.

Som udgangspunkt sendes alle udskrifter pr. mail fra Tinglysningsretten. Rådighedsattester (tingbogsattester) vedrørende ejendomme, hvor ejeren har navne- og adressebeskyttelse sendes til den beskyttedes e-boks. Officielle tingbogsattester og andre dokumenter, der sendes med post, sendes som almindeligt brev.

Det er væsentligt hurtigere at bestille tingbogsattester og kopier af akten via www.tinglysning.dk.

Tinglysningsretten har også åbent for personlige henvendelser alle hverdage mellem kl. 9 og 12.

Hvis du møder op her, kan du benytte en publikums-pc. Du skal medbringe  din personlige NemID, da der kræves personlig login før søgning på www.tinglysning.dk.

Der kan ikke printes fra publikums-pc.

Til top Sidst opdateret: 06-12-2018 
TinglysningsrettenseperatorMajsmarken 5 seperator9500 Hobro seperatorTelefon: 99685800 seperatorEmail: Skriv til Tinglysningsretten